Canon     -     Develop     -     Sharp     -     Konica-Minolta     -     Samsung     -     Xerox     -    Utax;    Copy-Center'97 Bt. 8000  Székesfehérvár, Cserkész utca 8. Tel: (20) 935-3407, Fax: (22) 505-785  E-mail:pincesi.f@freemail.hu -

Honlap Akciók! Másológépek

         

            Copy-Center'97 Bt.           honlapja

      Utolsó módosítás: 2008.05.03.                                                                    Ajánlott felbontás: 1024x768

Látogatottságunk:


 

canon fénymásoló

 

samsung nyomtató

 

SHARP

 

Konica Minolta Magyarország

 

 

 

EPSON

 

 

 

 

 

XEROX

Egyéb gépeink

Kapcsolat:

Copy-Center'97 Bt.

Székesfehérvár

Cserkész u. 8

Tel: +36-20-935-3407

Fax: +36 (22) 505-785

E-mail:

Weblapot készítette:

weboldal@mailbox.hu
 

Tanuljunk Joomlát...!!!


 

 

 

www.copycenter97.iweb.hu

Cégünk profilja:

Irodatechnikai gépek és kellékek értékesítése és szervize!

 

                                                                    

DEVELOP 162 F   -  Részletes műszaki leírás DEVELOP ineo 163  - Részletes műszaki leírás
50 lapos eredeti dokumentum adagoló
200 lapos papírkazetta
PCL, PS3 emuláció
64MB RAM
600x600 dpi
250 db faxhívószám tárolása
Számítógép nélküli nyomtatás

 

Tulajdonságai révén a legnépszerűbb irodai multifunkciós másológépünk. Másol, nyomtat, és fekete-fehérben szkennel, akár A3-as méretben is. Üzemeltetése rendkívül gazdaságos, kezelhetősége egyszerű. Opcionálisan bővíthetjük hálózati kártyával, valamint Super G3 faxegységgel.

 

95.000,- +ÁFA

179.900,- +ÁFA

      

                         

DEVELOP ineo+ 203 - Részletes műszaki leírás

XEROX WC5020 -  Részletes műszaki leírás

 

A Develop legkisebb színes multifunkciós berendezése, amely árban, üzemeltetési költségekben, és a hozzáadott funkcionalításban képes kiszorítani az irodák világából a megszokott fekete-fehér gépeket.
Speciális igények kiszolgálásához hozzájárul a PostScript és PCL-5e/c emuláció, valamint a sokrétű szkenner funkciók. Dokumentumaikat szkennelhetik e-mail-be, FTP-re, Boxba, PC-re.
Számítógépes hálózatba illesztése percek alatt megtörténhet, így egész csoport vagy cég nyomtatási, email- és szkennelési, archiválási feladatait ellátja amelyben 60 GB-os háttértárolója további lehetőségeket nyújt.

 

 

bulletakár 20 oldal/perc
bulletAz első másolat kiadási ideje akár 7,5 másodperc
bulletMaximális papírméret: A3
bulletKimeneti felbontás: 600 x 600 dpi
bulletNormál papírkapacitás: 300 lap
bulletMaximális papírkapacitás: 800 lap
bullet64 MB memória alapkivitelben
bulletMegosztott nyomtatás a legtöbb külső gyártó nyomtatószerverével
bulletSzkennelés számítógépre vagy TWAIN alkalmazásba
bulletA szkennerszoftver az alaptartozékok részét képezi
bulletWindows Vista kompatibilitás
bulletMaximális terhelhetősége akár 20 000 oldal havonta
bulletMegfelel az ENERGY STAR® szabványnak
bulletÁramellátási követelmények: 220-240 V váltóáram, 50/60 Hz
bulletMinimális helyigény (szélesség x mélység x magasság): 595 x 532 x 528 mm

 

850.000.- +ÁFA

155.000.- +ÁFA

DEVELOP ineo 213

A Develop ineo 213 alapkiépítésben másol, nyomtat és szkennel A/3-as méretben is. Alapszolgáltatásai között szerepel a szortírozás, könyvmásolás, inverz másolás. Még hatékonyabb és gazdaságosabb üzemeltetést valósít meg opcionális automatikus kétoldalas másolási és nyomtatási funkcióival.
50 felhasználónak biztosítja kódszámok alapján a másolatfigyelést. Bővíthető hálózati vezérlővel amellyel sokoldalú hálózati eszközzé válik, valamint super G3 faxegységgel.

DEVELOP 213 + Kitt

 

 

Alapár:                                                                                                            298.000.- +ÁFA
Gép+kazetta+eredeti fordítós adagoló+duplex egység                    422.500.- +ÁFA

További gépek:

Utax gépeink - Kyocera tagja     

Utax gépeink - Kyocera tagja

AKCIÓ - UTAX CD 1018 Digitális hálózati nyomtató szkenner és másológép A/4 

Akár másolás, akár nyomtatás, akár szkennelés, vagy faxolás, a CD 1018 digitális multifunkciós másológép elkápráztat mind funkcionalitását, mind a kis helyigényét tekintve. Az a profi irodai készülék mindössze 0,21 m2-t foglal el. A 18 oldal per perc sebességével és 1200 dpi felbontásával nyogodtan támaszkodhatunk rá. Az első másolatra sem kell többet várni, mint 9,5 másodpercet.
Ez a kis rendszer nagy memóriával rendelkezik, köszönhetően a 96 MB-os megosztott alapmemóriának, mely akár 320 MB-ra is bővíthető. Párhuzamos, USB 2.0 porton, vagy gyors Ethernet hálózati kártyán keresztül is hálózatba kapcsolható. Felhasználó barát és könnyen kezelhetőség jellemzi ezt a kompakt készüléket, mely jól megállja a helyét kis munka csoportokban, irodákban, vagy otthoni munkahelyen egyaránt

                                                                                      105.900.- +ÁFA
   
UTAX CD 1216 Digitális másológép A/3-A/4
Kompakt tervezés, gyors működés és funkcionalitás a digitális extrák területén - ez jellemzi ezt a másológépet, mely aktív partner a mindennapos irodai munkákban.

A másológép szolgáltatásai

Egyszeri beolvasás, többszöri másolás, 256 fokozatú szürkeskála, Lapfordításos rendezés, rotációs szortírozás, Több oldal nyomtatása egy oldalra, Automatikus start funkció, Automatikus méretfelismerés, Eredeti méretválasztás, Automatikus papírkazetta választás, Automatikus kazettaváltás, Energiatakarékos mód, Üres papírkazetta jelzése, Margó készítése, Kerettörlés, Festéktakarékos másolás, Felhasználói kódokkal történő másolás, stb.

 

                                                                                        155.900.- +ÁFA
 
UTAX CD 1120 Digitális hálózati nyomtató és másológép  A/3-A/4
Ez az igazi csapat szellem! Nem csak egy remek digitális másológép, hanem kiváló hálózati nyomtató is egyben ez a készülék. Teszi mindezt úgy, hogy nem kell hozzá semmiféle utólagos hálózati kártyát telepíteni. A csatlakoztatás rendkívül egyszerű, akár egy kisebb irodában használja egyedüli válaszként az elvégzendő másolási és nyomtatási feladatok elvégzésére, akár egy nagyobb irodaházban kiegészítőként. A 20 lap percenkénti másolási/nyomtatási sebesség mindenképpen nyerő, bármilyen irodai alkalmazási környezetben

 

 

 

                                                                                     298.000.- +ÁFA
 
UTAX LP 3118 Lézerprinter  A/4
Ez a megbízható irodai segítség erős és sokoldalú, legyen szó standalone, vagy akár hálózati környezetről. A 18 oldal per perces nyomtatási sebesség és 1.200 dpi felbontás mellett könnyen megbirkózik nehezebb nyomtatási feladatokkal is

 

 

 

 

                                                                                       36.000.- +ÁFA
 
UTAX CD 1116 Digitális hálózati nyomtató és másológép 
Ez az igazi csapat szellem! Nem csak egy remek digitális másológép, hanem kiváló hálózati nyomtató is egyben ez a készülék. Teszi mindezt úgy, hogy nem kell hozzá semmiféle utólagos hálózati kártyát telepíteni. A csatlakoztatás rendkívül egyszerű, akár egy kisebb irodában használja egyedüli válaszként az elvégzendő másolási és nyomtatási feladatok elvégzésére, akár egy nagyobb irodaházban kiegészítőként. A 16 lap percenkénti másolási/nyomtatási sebesség mindenképpen nyerő, bármilyen irodai alkalmazási környezetben.

 

 

                                                                                    229.000.- +ÁFA
 
UTAX CD 1230 MFP Digitális fénymásoló, hálózati nyomtató, színes szkenner készülék duplex egységgel
   
Flexibilis, erős és személyre szabható - a rendszer alkalmazkodik a felhasználó igényeihez, de megmarad olyan sokoldalúnak, amilyenre a vállakózásnak csak szüksége lehet. Egy igazi "mindenes", ami a kiegészítőivel már túllép a digitális másolás határain. Megbízhatóság, egyszerű működés és jól átgondolt funkciók sora emeli ki a többiek közül. A bővítési lehetőségek pedig biztosítják a későbbiekben is a legkülönbözőbb rendszerekhez és feladatokhoz való alkalmazkodását.

 

 

 

                                                                                659.900.- +ÁFA
 
UTAX LP 3022 Lézerprinter beépített duplex egységgel
Ez a megbízható irodai segítség erős és sokoldalú, legyen szó standalone, vagy akár hálózati környezetről. A 22 oldal per perces nyomtatási sebesség és 1.200 dpi felbontás mellett könnyen megbirkózik nehezebb nyomtatási feladatokkal is.

 

 

 

 

                                                                                   45.900.- +ÁFA
 
UTAX LP 3030 Lézerprinter beépített duplex egységgel
Ez a megbízható irodai segítség erős és sokoldalú, legyen szó standalone, vagy akár hálózati környezetről. A 30 oldal per perces nyomtatási sebesség és 1.200 dpi felbontás mellett könnyen megbirkózik nehezebb nyomtatási feladatokkal is.

 

 

                                                                   114.900.- +ÁFA

 

Honlap ]

Weblapot készítette: weboldal@mailbox.hu
Copyright © 2008 Copy Center'97 Bt. Minden jog fenntartva!
Utolsó módosítás: 2008.05.03.